Altijd gratis verzending in Nederland!

Algemene voorwaarden

KvK nummer: 83762051

E-mail: info@luarbiasajewellery.nl

 

Artikel 1. | Algemeen 

1.1 Op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Luar biasa Jewellery zijn de Algemene Voorwaarden van Luar biasa Jewellery van toepassing. Door een artikel te bestellen gaat u akkoord met deze voorwaarden, lees deze zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Voor vragen over deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via info@luarbiasajewellery.nl

Artikel 2. | Overeenkomst en bestelling

2.1 De overeenkomst wordt bindend op het moment dat u uw bestelling plaatst. Luar biasa Jewellery verwerkt je bestelling nadat je betaald hebt. Tot die tijd blijft Luar biasa Jewellery de volledige eigenaar van het / de product(en).

2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail waarin wordt bevestigd dat de betaling is geaccepteerd, samen met de details van uw bestelling. Als u een factuur inclusief btw nodig heeft, stuur dan een e-mail naar info@luarbiasajewellery.nl

2.3 Alle afbeeldingen en specificaties zijn indicatief. Elk product is uniek, dus er kan variatie optreden. Als een product niet aan uw verwachting voldoet, kunt u het retourneren (zie clausule 6).

Artikel 3. | Betaling en betalingsmethoden
3.1 U kunt kiezen uit de volgende veilige betalingsmethoden: Ideal, bankoverschrijving en Paypal.

3.2 Als Luar biasa Jewellery per ongeluk een verkeerde prijs op de website plaatst – en het is duidelijk dat het een vergissing is – hebben we het recht om ons aan te passen. Ook al heb je het artikel al besteld.

3.3 Alle productprijzen op Luar biasa Jewellery zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten (tenzij de prijs van het sieraad boven de 100€ ligt).

Artikel 4. | Levering

4.1 Luar biasa Jewellery bezorgt alle pakketten via een koeriersdienst met PostNL (verzekerd).

4.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven of niet thuis bent op het moment dat PostNL heeft geprobeerd het pakket af te leveren – en er zijn dus extra kosten – worden deze kosten doorberekend en voor jouw rekening.

4.3 Luar biasa Jewellery verzendt de bestelling zo spoedig mogelijk na betaling van de overeenkomst (binnen 1-2 werkdagen). Luar biasa Jewellery streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat u uw bestelling binnen de geschatte levertijd ontvangt. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn (als de post staakt of door ziekte en dergelijke) dan krijg je hiervan direct bericht.

4.4 Tot en met de levering draagt Luar biasa Jewellery de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na de levering wordt de verantwoordelijkheid op jou overgedragen.

4.5 Houd er rekening mee dat de levertijden in artikel 5 zijn geschat. Als een product niet binnen de geschatte aankomstdatum arriveert, is het niet mogelijk om een claim in te dienen. Maar Luar biasa Jewellery zal er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd aankomt.

4.6 Verzending is op eigen risico van de koper. Luar biasa Jewellery is niet aansprakelijk voor beschadigingen, diefstal en/ of dergelijken. Op aankopen via het instagramaccount: @luarbiasajewellery en de website www.luarbiasajewellery.nl zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Artikel 5. | Goedkeuringsperiode

5.1 Luar biasa Jewellery streeft ernaar dat alle klanten tevreden zijn met hun aankoop. Wij raden u echter aan om binnen zeven werkdagen de kwaliteit en de kwantiteit te controleren. Klopt er iets niet, stuur dan een e-mail naar info@luarbiasajewellery.nl In dat geval bezorgen we je een retourlabel.

Artikel 6. | Retourneren en ruilen

6.1 Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om de een of andere reden niet bent, heeft u zeven dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen de tijd om het product te retourneren. Let op: dit geldt niet voor oorsieraden in verband met hygiëne en ook niet voor items in de sale.

6.2 Vermeldingen van naam, adres en het ordernummer dient altijd aan het retourpakket toegevoegd te worden.

6.3 U kunt voor het retourneren een mailtje sturen naar info@luarbiasajewellery.nl. Wij voorzien u dan van een retour adres.

6.4 De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn de verantwoordelijkheid van de klant (tenzij het artikel beschadigd is door een productiefout).

6.5 Indien producten gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben wij het recht om geretourneerde artikelen te weigeren.

6.6 De terugbetaling vindt plaats na ontvangst en inspectie binnen 14 werkdagen vanaf de dag dat je pakket retour is aangekomen.

6.7 Luar biasa Jewellery kan de terugbetaling alleen overmaken op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan kwam.

  1. | Garantie Vintage ringen  

Alle vintage ringen die je bij ons online koopt, zijn authentieke vintage ringen. Dat betekent dat ze iemand al een keer gelukkig hebben mogen maken en zijn niet ‘nieuw’. Hierdoor hebben ze al een heel leven achter zich en kan het altijd gebeuren dat er daardoor dingen kapot gaan en reparaties aangebracht moeten worden. Om deze reden wordt er helaas geen garantie op de vintage sieraden gegeven. Alle vintage ringen zijn zorgvuldig uitgezocht, getoetst op echtheid en nagekeken.

Artikel 8. | Geschillen

9.1 Op alle rechtsbetrekkingen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

9.2 Heeft u een opmerking of tip stuur dan een e-mail naar info@luarbiasajewellery.nl en er wordt binnen 3 werkdagen contact met u opgenomen.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en zijn van kracht geworden op 01-09-2021.