Altijd gratis verzending in Nederland!

Wat is de levertijd?

De levertijd binnen Nederland is 1-2 werkdagen. Indien je jouw parel voor 12:00 besteld wordt deze dezelfde dag nog verzonden. De zending kun je volgen middels de track & trace code die je per e-mail ontvangt.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle sieraden boven de 100€ worden gratis aangetekend en verzekerd verzonden met PostNL. Sieraden met een bedrag onder de 100€ worden verzonden met PostNL.

Is het mogelijk om een sieraad te retourneren?

Natuurlijk! Dit is mogelijk binnen 7 dagen na de aankoop van het sieraad. Stuur een e-mail naar info@luarbiasajewellery.nl met de reden waarom je het sieraad wilt retourneren en ik zorg ervoor dat je de retourinformatie ontvangt. 
Het retourneren is op eigen risico en jij bent verantwoordelijk voor de eventuele retourneerkosten. Zodra ik het sieraad in goede orde heb mogen ontvangen zal ik dit bevestigen per e-mail. Als alles in orde is, ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op het rekeningnummer waarmee je hebt betaald.

Hoe neem ik contact op?

Je kan mij bereiken via het contactformulier, per e-mail op: info@luarbiasajewellery.nl of op instagram @luarbiasajewellery.

Verzend je ook naar het buitenland?

Dat doe ik zeker! Stuur mij gerust een e-mail of berichtje via instagram en dan bespreken we de verzendopties. De verzendkosten verschillen per bestemming.